Weinitour

Peamine põhjus miks olime Ianiga Margaret Riveris oli loomulikult veinituur. Olin kogu aeg tahtnud sinna kanti minna ja erinevatesse veinikodadesse minna ja veini "maitsta". 
Saime esimeses kohas lühikoolituse kuidas veini õigesti degusteerida ja siis oli vaid joomis rõõm. Kas olete tähelepannud, et vein maitseb erinevalt kui veini keerutada ja segada õhuga. Isegi lõhn muutub tugevamaks.
Üks lemmikuid veinikodasid oli Knotting Hill - me maitsesime umbes 20 erinevat veini. Kui tavaliselt meeldib mulle juua punast veini, siis päeva lõpuks hakkas mulle valge rohkem meeldima. Võib olla sellepärast, et valge vein on palju kergem ja õhulisem juua palaval suvepäeval. Alati saab loomulikult valida rosé.
Selles samas veinipruulimiskojas sõime ka lõunat. Kõigele tavalisele sain proovida  esimest korda krokodilliliha (nagu kana natuke kala maitsega) ja känguruliha (nagu veisesink maitses). 

Pärastlõunane eelviimane peatus oli likööripoes.
Ja siis loomulikult šokolaaditehas... Aga see oli puupüsti inimesi täis, seega sinna kauaks ei jäänud.
Viimane oratus oli õllepruulumiskojas. Ma maitsesin kookosemaitselist õlut. Päris huvitav maitse oli. Samal ajal õlut juues ajasime juttu paariga, kes olid pärit šveitsist.
Tagasi hotellis..





Comments

Popular Posts