Talvine lilleaed


Vaatasin ja lugesin ema blogi, kus ta uhkustas oma lilledega. Suvine aed Korjusel on üks ilus aeg... iirised, liiliad, saialilled ja kõik muud lilled, mille nimesid ma ei tea.
Kuna mul töö juures on hooaja lõpp, siis hetkeseisuga käin vaid kaks poolikut päeva tööl. 21.-25.august oli alles esimene selline nädal. (Lisaks mul vedas, sest teised neiud ja daamid on juba 2 nädalat puhkusel olnud. Esialgsete plaanide järgi hakkab hooaeg septembri teisest/ kolmandast nädalast. ) Tasapisi hakkab suvi tulema. Hommikud on veel jahedad, aga kui on päiksepaisteline ilm, siis temperatuur päeval in juba 25kraadi ja päikse käes võib lausa palav hakata. Täna (25.augustil) vahetasin pikad püksid lühikeste pükste vastu. 
Oleks tore olnud, kui "puhkus" oleks olnud, sel ajal kui me oleme juba uues majas. Natuke veel... loodame väga, et septembri lõpus (kõige varem) oleme oma majas. Senimaani saan  laisk olla ja "mitte midagi teha". Lisaks, panen pilte võõrast lilleaiast.
Suvel on aed ilusam, sest kõik roosid on talveunes.












 Sasha valitseb majaesist. Tavaliselt ta ei käi maja taga. Seal on koer Milow. Aga kui kutsu on maja ees, siis ta teda ei karda.




Comments

Popular Posts