5 nädalat pubi tööd


Oleme Triinuga veidi toppama jäänud Kellerberrinisse, aga kuna lubasime pubis töötada kuni jaanuari keskpaigani, siis seda ka tegime. Viis nädalat kogesime pubielu nii baarileti taga, ees kui ka öiseid seiklusi Kellerberrinis.

Siit siis mõned hinnad:

Middy 240ml - $4,20
Pint 470ml - $8,40
Corona - $7 - TA $4
Somersby purk - $5,5
Jacks Daniel kokteil - $10
Jim Beam kokteil - $9
UDL/ Cruisers - $9
Carlton Dry - $5,5
6pk Carlton Dry - $17
24 Carlton Dry - $46
Jägermeister - $50
Smirnoffi viin - $40
Vein - $15
Shot - $8
Juustuhamburger - $12
Chips & fish - $15
Steak - $22
Friikad - $5,5
Wedges - $9
Garlic prawns - $15
Salt & pepper squid - $12
Snickers/Mars - $2,5
Pisike krõpsupakk - $2,5
1,25l limonaad - $4,5
Limonaad purgis - $3
Šokolaad 270g - $4-6
Bensiin 1l - $1,63
Piim 2l - $2,5
Pisike kobar viinamarju - $2,5
Öö Kellerberrini hostelis - $80 
Suits pubis - $22-$24,52

Hetkekurss 1$ = 0,65€
*TA - take away

Meie plaanid järgmiseks pooleteiseks kuuks on järgmised:
1) veedame Australian Day (26.01) Kellerberrini ligiduses
2) 29.01 lähme Mullalyupi (Bunbury ligiduses) ploome korjama kolmeks nädalaks. Võimalik, et jätkame õuntega.
3) veebruari lõpus ootab meid Busseltoni kandis viinamarjade korjamine.

See tähendab vaid seda, et liigume oma Austraaliareisiga rohkem lõunasse. Isiklikku autot meil veel ei ole. Kui kõik läheb nii nagu läheb, siis veebruari algul liitub meiega 'straya guy koos autoga - see oleks superlux!!!

TOIT
Perthis alustasime oma tervisliku toitumisega. Hoidsime raha kokku ja sõime hommikuti putru koos moosiga. Pubis töötades pidime alla vanduma pubi toidule kaheks-kolmeks nädalaks... Siis mingi hetk tundsime, et me vajame värsket salati ja puuvilja. Kahjuks ei suutnud magusale ei öelda, sest kui saame peale tööd võtta tasuta joogi, siis sellega koos sobib ju nii "hästi" üks marsibatoon. 
Mäletan hästi kuidas alguses nii väga armastasime mereande ja praetud kala. Igal õhtul sai ikka kokkalt miskit menüürooga küsitud. Miinuseks oli vaid see, et õhtusööki saime süüa alles kella 7-9 ajal... Mis pole just väga tervislik. Lisaks pole pubis töötamine just kõige aktiivsem töö.


JOOK
Nagu mainisin, siis igal õhtul sai endale valida joogi õlledest ja siidritest. Teisi jooke saime vaid peale tööd juua kui kuskile edasi istuma läksime. See joomiskultuur on täiesti teistsugune. Ma ei ütle, et eestlase ei joo, aga minu meelest ei joo eestlased värvilisi jooke nii palju kui aussid. Ma kujutaks ette vaid seda siis kui meil oleks kogu aeg hull rannailm ja päike paistaks. Ups... Austraalias ju sedasi ongi :P
Tutvustasin oma sünnipäeval pubile kahte shoti - millimallikas ja blowjob! 


INIMESED
Inimesed on sõbralikud esmapilgul... Nad armastavad iseendast väga palju rääkida. Ja rääkida ja rääkida ja rääkida :D samas siin asulas tundub, et kõik räägivad üksteisest taga ja kõik teavad kõike ja uhh! mis kuulujutte oleme kuulnud... Miski ka ei muutu! 
Inimesi on tänaval vähe näha - kõik vist istuvad majades ja vahivad tv-d. Õues liikumiseks on liiga palav.

MELU
Põhimõtteliselt ei ole siin mitte miskit teha. Siin on olemas kohalik suur ujumisbassein, kuhu me päevasel ajal pole jõudnud, aga öösel küll... Mis teha kui õhtul on temperatuur jätkuvalt üle 30 kraadi.
Enne jõulusid oli pubis tegemist. Inimesed käisid ja jõid ja suhtlesid ja meil Triinuga oli äge töötada, ma usun. Aga peale uut aastat on inimesed kadunud. Kuuldavasti on farmerid oma tööga ühele poole saanud ja inimesed veedavad oma puhkust linnades ja Kellerist võimalikult kaugel ;)
Kui me ei oleks ühel esimestest õhtutest kohanud kahe toreda silmarõõmuga, siis esimene peatus Austraalias oleks kujunenud väga-väga igavaks.

Ma väga palju ette ei mõtle.. Püüan lihtsalt nautida seda, mis mul on ja eks kuidagi moodi saab hakkama. Internet on olemas ja skype oskan kasutada kui tekib koduigatsus :) 

PUBI
Eks igas pubis ole oma miinused ja plussid!





Tervitusi 13000 km kauguselt 




Comments

Popular Posts