Nädalavahetus Lancelinis

Teadsime juba juulis, et septembri ühel nädalavahetusel lähme Lancelini, sest Iani ema-isa ja nooremad poisid veedavad nädala seal kalastades. Nad on seda teinud juba kolm aastat järjest - traditsiooniks hakkab vist kujunema...
Peale tööpäeva reedel hüppasime kiirelt autosse ja 4h reis võis alata. Võtsime Perthist Iani õe Louise peale ja tegime kiirtoidupeatuse Nandos... Mmm nad pakkuvad head grillkana.

Olime Lancelinis kella 9 ajal õhtul. Järgmine hommik nägime ilu!
Vaade kõrgemalt. Vasakut kätt jäi kai ja linnasüda ja paremat kätt võis näha kuidas liivadüünid ulatuvad peaaegu vette.

Majas oli liivasurfilaud, mida läksime luidetele katsetama. Me oleksime võinud ka rentida, sest rent oli vaid $8, pluss bond. Aga miskipärast peale liivatormi polnud kellelgi huvi enam surfata. Majast leitud laud oli vana ning me ei vahatanud seda, mistõttu see ei libisenud.
Ian, Declan, Louise, Lachlan

Närvide rahustamiseks pokaal rosé-d!
Kalastamas käisime kaks korda, korra päeva ajal ja siis peale päikeseloojangut. Kalaõnne polnud kellelgi. Ise püüdsin ühe blowfishi ja heeringataolise kala. Blowfish on nagu ogalik, seega lendas see kala tagasi vette. Sama tegime mu heeringasarnase kalaga. Conor sai ka ühe blowfishi ning Richard püüdis pimeda hakul snapperi.

Comments

Popular Posts