Jahedaks kisub

Talvine jahe hommik
 Kui Eestis on halb suusailm, siis siin kisub ilma samuti halvaks. See aasta on ilm olnud eriti imelik. Veebruaris kallas hoolega vihma alla, aga nüüd kui farmeritel oleks vihma vaja, pole seda mitte kuskil. Kuna wheatbelti elanikud sõltuvad otseselt või kaudselt farmerite edukusest, siis tundub, et see aasta ei tule just kõige lillelisem. Nii juhtus ka Ianil kui talle EDSCO-st öeldi, et kahjuks neil tööd ei ole ja nelja nädala pärast oled ametlikult vallandatud.
Esimene õhtu olime masenduses... mis me teeme nüüd. Oma majani oleks vaid kuu (peale 4 nädalat), me ei suudaks veel kuus kuud Iani vanemate juures elada. Bossid lubasid, et tulevad Ianile appi ja kirjutavad 6 kuu lepingule alla. Aga kust peaks Ian uue töö leidma. Järgmine õhtu mõtlesime, et peaks võib olla kaevandustöö peale mõtlema (kontaktid ju olemas).. see jäi ka mõtteks, sest Ian sai EDSCO bossi soovituse alusel MOYLAN SILOSi tööle.... suur protsent. kui mitte kõik, farmerid siin kandis ja mujalgi omavad silotorne, just sellelt tootjal.
 
 Esimene töö nädal selja taga ja tundub, et töö on nii kurnav, et Ian ei jaksa isegi habet ajada (Ian lubas lähipäevadel habeme ära ajada!). Tegelikult on see väga füüsiline. Iani ülesandeks on hetkel silotornide katuste kokku voltimine... (Esimene etapp). Ian lubas facebookis pilte jagada kui ta hea kvaliteediga pildid saab.
 Hetkel rohkem uudiseid pole. Ajaa... Ian ostis endale Mitsubishi Mirage... pisikese valge seljakoti kahe uksega 900 dollari eest. Ei viitsinud enam jalgrattaga tööl käia. :P
Oleme olnud kodused, aga tundub, et peaks midagi toredamat ette võtta kui lihtsalt kodus istuma. Eelmine nädalavahetus olime juba valmis Beverly-sse sõitma. Jõudsimegi peaaegu kohale, aga polnud eriti mõttet geopeitust teha, sest paduvihma hakkas sadama.
 Kui oma maja saame, siis on kindlasti palju rohkem tegemist nädalavahetustel. Mina ootan juba oma maja, sest tahan endale kutsut. Populaarne koeratõug, mis mulle meeldib, on staffy  (Staffordshire terjer). Eelistan vene sinist!  Aga eks vaatame, millise kutsika koju toome :D
Mis te arvate, kas Sasha on paksuks läinud?

Comments

Popular Posts