Nädalavahetus Freos

Üks viimaseid pikkasid nädalavahetusi oli juuni algul, kui Lääne-Austraalia tähistas oma enda päeva "Western Australia Day" (esimene esmaspäev juunikuus). Viimaseid, sest järgmine pikk nädalavahetus tuleb alles septembris (Queen´s Birthday) ja siis jõulud.
Pikad nädalavahetused on hea võimalus Kellerist põgeneda ning avastada uusi ja kauneid kohti. Seekord valisin linna - Fremantle, mis on Perthi äärelinn, hipsterite ja hipide lemmikpaik. Me tegelikult väga kesklinna ei jõudnud. Kõndisime ranna tänava ääres, kus nägime ilusaid seinamaale, ja siis kohvikute tänaval, kus ühel hommikul einestasime.
Ööbimise olin leidnud booking.com lehe kaudu. (Rahvhinnang kohale oli 9.7) Studiokorteril olid oma miinused ja plussid. Suurimaks miinuseks oli tõenäoliselt suitsetamiskeeld. Lisaks oli see korter omanike tagahoovis, seega väljas ei tahtnud eriti istuda, kartes pererahvaga kokku põrgata. Plussiks oli loomulikult tervituskink - vein, shokolaad, juust ja sai-, mida on 100 dollari eest küll ja küll.













 See nädalavahetus oli ka üks viimaseid soojasid ilmasid enne külma  jahedat talve. Istusime rannas ja jõime 8 vollist siidrit.

Comments

Popular Posts