800km reisimist, et pulma saada

Nagu peaksite eelmisest kirjast teadma, siis Gabby abiellus Lukega septembri lõpus. Kus pulm peeti? Gabby sünnikodus, mis on ligikaudu 800km kaugusel Kellerberrinist. Pikk reis. Minek oli mõnus, aga tagasitulek oli kerge piin, sest Ian tahtis kodus olla enne kella kolme-nelja. Tema ragbi tiim oli finaalis. (Tema tiim võitis!) Ärkasime vara, kuna poolel teekonnal polnud signaali (isegi mitte raadiosignaali), siis oli autos haudvaikus. Tegime vaid paar pausi, et ennast liigutada. Enne kodu suutsin isegi 15minutit tukkuda.
Minnes ei näinud metsloomi, paar lehma oli tee ääres, aga seda vaid paarkümmend kilomeetrit enne stationit. Hommikul kella seitsme aeg nägime rohkesti kängurusid.Isegi suurt punast kanguru nägin kaugelt. Keegi oli enne meid sõitu alustanud ja päris mitu kängurukeha vedeles tee ääres.

 SWAG - meie kaheinimese magamine. Kuna see swag oli nii suur, siis seda võiks kutsuda isegi telgiks.
 Pulmakülalisi koos lastega oli kokku 140. Gabby ja Luke tahtsid algul väikest pulma, aga tema emal oli suur sõnaõigus, keda kutsuda. Toitlustus olu suurepärane. Alkoholi voolas vulinal. Naerda sai, tantsida sai, isegi illutulestikku sai näha.
 Keset Austraalia tühermaad leidsin oaasi. Gabby ema oli palju vaeva näinud viimase pooe aasta jooksul, et kõik lilled ikka ilusti võhaksid.










 Meie lauas oli kaks võõrast, aga ülejäänud olid kõik Chatfieldsist ehk siis Gabby ja Luke töökaaslased koos partneritega.









Comments

Popular Posts