MULLALYUP


Mullalyup on meie seikluse kolmas ametlik pesitsuspaik, kus oleme pikemalt. (Esimene Perth, teine Kellerberrin ja nüüd Mullalyup). Siia jõudmine polnudki kõige keerulisem.

Kellerberrinist tuli minna rongile, mis tõi meid õhtuks Perthi. Ööbisime The Hive hostelis 24 inimese toas. Ainult sellepärast, et paar dollarit kokku hoida. Kui oleks rohkem kui üks öö olnud, siis poleks vist seda hostelli võtnud.. Vau, mis segapudrukapsad seal kõik oli. Vaba kohta oma kotile tuli otsida ja tuli ettevaatlikusega ringi käia, et millelegi peale ei astuks. Lisaks, oli nii vannituba kui wc alla igasuguse arvestuse.. Uksed ei käinud lukku ja peegleid polnud ja jnee..

Natuke backpackerite elulaadi hostelist. Prismakott ka pildile jäänud.




                                                                  ***
Peaaegu Mullalyupis... Maanteed on siinkandis suht kitsad. Ma ei ütleks et suur veaauto triipude vahele ei mahuks, aga see on väga napp mahtumine. Ajaaa ja neile, kes veel ei tea, ei mäleta, siis Austraalias sõidetakse "valel" pool teed :D




Õunapuu istandus esiplaanil ja tagaplaanil natuke kõrgemal on ploomipuud




Meie kodu väravad... Elamine on nagu elamine ikka. Mitte midagi suuremart, aga ajab asja ära.




Siis kui alles sisse kolisime... Põrand veel puhas ja asjad ilusti kotis. Triin sai endale alumise korruse ja mina nari ülemise korruse. Pisike tuba läheb meile maksma päevas kummaltki $20 siiasinna ehk siis $150 nädalas. Suht kallis kui arvestada, et Perthi kesklinnas saab ka sellise raha eest ööbida... See on ka ainuke miinus selle uue töökoha puhul. See, et me peame maksma üüri iga nädal.
















Comments

Popular Posts