Why you travel - because of fun and experience

Oh töö oh töö ja ikka töö -- kujutan juba ette kui igav ja vaikne saab hooaja lõpp olema. Ilmad ei anna soovida. Päeval on ikka megapalav ja vett saab juua liitrite kaupa. 

Lustlikke pilte minu töökaaslastest, sest enne olen vaid lasknud teil nautida Kimberley loodust. 

RADAR
LAETISHA
GAIA
JOE

LEO
ALEX
BUNGIE
HELEN
Ja siis kui me kõik õhtuti kööki sattume... Tegime Gaiaga koos pizzat ja teised oli õhtusöögimeeakonnas. 

***
Teate ju küll seda tunnet kui kuulete raadiost muusikat ja see meenutab häid aegu. See on siis mu bunglebungle muusikalist. Suured tänud Leole ja Bungiele, kes mind räpi alal harisid.
- Cold beer on friday night piece so so raise the glass pair of jean what just fits right live in woman eyes
- You me dancing
- Glass beach california
- swimming pool
- blurred lines
- f***ing bitches
- get high

***
Oh lõbu, oh lōbu ...
Noo mõnikord saab siin ka nalja. Eriti siis kui alkoholitellimus läheb sassi ning meie õlle- (poleks seda kunagi uskunud, aga päris mõnus on õhtuti peale viit karastavat külma õlut juua) ja siidrikastide asemel saame ainult  vodka ja rummi. Seisid vist kaks päeva kinniselt ja siis üks õhtu otsustati, et hea oleks isetehtud shotte degusteerida. Maasikamoos vodkaga, vahukommid vodkaga, kurk-tsilli vodkaga, kurikuulus apelsin-kaneel-rumm jnee.. Ütleme nii, et hea, et mul järgmisel päeval miskit viga polnud. Teised küll hädaldasid, et läks vist lappama, sest kes ei mäletanud midagi ja kes lõhkus oma arvuti ära, kes tundis ennast lihtsalt nii halvasti, nii halvasti... Igasuguseid asju juhtus öösel.

Pildid teemal: olen alati uskunud, et ükssarvikud on olemas. See on siis meie seltskond, kes mõnikord ei lähe pool kaheksa magama nagu kõik ülejäänud.


WHY YOU TRAVEL?  
BECAUSE OF FUN AND EXPERIENCE

Comments

Popular Posts